Jūsų krepšelis

Privatumo politika

Bendra informacija


AURA handmade jewellery gerbia savo lankytojų ir pirkėjų privatumą, todėl garantuojame, kad šioje internetinėje parduotuvėje Jūsų pateikta informacija naudojama ir laikoma saugiai. Toliau aiškiai išdėstomi duomenų rinkimo ir apdorojimo principai.


AURA handmade jewellery pasilieka teisę bet kuriuo metu šias taisykles keisti, todėl kaskart naudodamiesi šiuo tinklapiu turite iš naujo jas perskaityti. Naudodamiesi šios elektroninės parduotuvės teikiamomis paslaugomis Jūs patvirtinate, kad sutinkate laikytis šių taisyklių.

 

Renkama informacija


AURA handmade jewellery internetinėje parduotuvėje yra renkama tokia informacija, kaip Jūsų vardas, pavardė, adresas, elektroninis pašto adresas, telefono numeris - ši informacija reikalinga tam, kad galėtume įvykdyti Jūsų užsakymą.

Būtina pabrėžti, kad ši renkama informacija, neperduodama nesusijusiems tretiesiems asmenims. Šią informaciją naudojame siekdami tik suteikti kokybiškas paslaugas Jums.


Klientų duomenis tvarkome vadovaudamiesi 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamento (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas) (toliau – BDAR) bei LR Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo ir LR Elektroninių ryšių įstatymo bei kitų teisės aktų, reglamentuojančių duomenų apsaugą, nuostatomis.

 

Slapukai


Siekiant pagerinti jūsų naršymo mūsų tinklapyje kokybę, naudojami slapukai (angl. cookies).

Slapukai – informacijos elementai, saugomi Jūsų interneto naršyklėje. Jie padeda atpažinti Jus kaip ankstesnį mūsų tinklapio lankytoją, išsaugoti Jūsų lankymosi istoriją, pritaikyti tinklapio turinį, užtikrinti sklandų tinklapio veikimą, taip pat gali leisti stebėti lankymosi tinklapyje trukmę, dažnumą bei rinkti statistinę informaciją apie tinklapio lankytojų skaičių. Analizuodami šiuos duomenis galime savo tinklapį tobulinti, padaryti jį patogesniu naudojimui.

Google Analytics slapukai – naudojami svetainės lankomumo stebėjimui.

FB pixel slapukai – naudojami facebook marketingui, ir jūsų profilio nustatymui.​


Kaip kontroliuoti slapukus


Jei pageidaujate, galite kontroliuoti ir (arba) ištrinti slapukus. Išsamesnė informacija pateikiama adresu: aboutcookies.org. Galite ištrinti visus jūsų kompiuteryje jau esančius slapukus, o daugumą naršyklių nustatyti taip, kad slapukai nebūtų įrašomi jūsų įrenginyje.


Asmens duomenų saugojimas


Klientų ir/arba mūsų E-parduotuvės lankytojų pateikti asmens duomenys saugomi 3 metus nuo paskutinio pasinaudojimo Esant nenumatytoms aplinkybėms, kurių metu kyla grėsmė asmens duomenų saugumui, imsimės visų priemonių apsaugoti jūsų duomenis bei nedelsiant jus apie tai informuosime.


Asmens duomenų panaudojimas


Jūsų asmens duomenys gali būti perduoti:


  1. tretiesiems asmenims, vykdantiems užsakymų pristatymo paslaugą.
  2. Lietuvos Respublikos valstybei priklausančioms institucijoms, asmenims, kuriems yra pavesta vykdyti įstatymuose numatytas funkcijas;
  3. apmokėjimų tarpininkams, apskaitą tvarkančiai įmonei ar asmeniui, reklamos paslaugas teikiančioms įmonėms ir kitiems subjektams, kurios padeda vykdyti veiklą.


Privatumo politikos pakeitimai


AURA handmade jewellery turi teisę keisti šią privatumo politiką. Tolimesnis naudojimasis mūsų tinklapiu reiškia šių taisyklių laikymąsi. Kilus klausimų, lauksime Jūsų žinučių el.p.: info@aurahandmade.lt